Підготовчі роботи до капремонту доріг у Києві вже у розпалі

У столиці на об’єктах капітального ремонту тривають підготовчі роботи. На сьогодні роботи ведуться вже на 6 об’єктах. Так, у рамках реконструкції вул. Сім’ї Кульженків тривають роботи з прокладання дощової каналізації, влаштування дорожньої основи та встановлення гранітного бортового каменю. На вул. Олени Теліги та просп. Павла Тичини дорожники влаштовують основу тротуарів, а на вул. Алма-Атинській – дощову каналізацію, бортовий камінь та люки оглядових колодязів.

Дорожники продовжують роботи і на 2-х транспортних розв’язках: на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила дорожники проводять роботи з розбирання старого захисного шару бетону на підземних пішохідних переходах, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова і бульв. Вацлава Гавела триває ремонт підпірної стінки та влаштування арматурного каркасу.

Початок підготовчих робіт хоч і за мінливої прохолодної погоди дозволяє дорожникам розширити рамки дорожньо-будівельного сезону і таким чином упродовж року відремонтувати більше об’єктів дорожньої інфраструктури.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.