Харві знищив сотні тисяч авто

Тропічний шторм, із милою назвою Харві, залишив після свого «розгулу» сотні тисяч авто-потопельників в Техасі і інших південних штатах США. Тепер ці автомобілі готують до ремонту або ж… утилізації.
У Х’юстоні «потопельників» збирають на території автодрому Royal Purple Raceway. На площі в 160 гектарів їх зібрали уже близько 30 тис. ще очікується їх мінімум втричі більше. Всього ж авто-потопельників – понад півмільйона. Вартість втрат страхових компаній оцінюються в сумі від $2,7 до $4,9 мільярди доларів.
Серед авто є справжні мрії автолюбителів – спорткари Ferrari 458 Scuderia 488 Spider, купе Ford GT і позашляховий Mercedes Gelandewagen. Більша ж частина потопельників – сімейні седани, кросовери і пікапи.
Долю автомобілів вирішать в залежності від ступеню їх пошкодження. Ті, що постраждали найменше віддадуть власникам або продадуть з аукціонів, а решта будуть утилізовані.
Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.