Попит на вживані авто збільшився вдвічі

За даними асоціації Укравтопром у вересні ц.р. порівняно з вереснем 2016 року продажі б / в автомобілів в Україні збільшилися майже в два рази – до 5336 штук, їх частка в структурі продажів склала 40%.

«На первинному автомобільному ринку у вересні було зареєстровано 13 176 легкових автомобілів, в тому числі 5336 автомобілів, що були в експлуатації. Кількість первинних реєстрацій автомобілів із пробігом майже вдвічі перевищило результат річної давності, коли на такі автомобілі вже діяли знижені акцизи…», – йдеться в повідомленні.

Лідером первинного ринку старих авто став Renault з показником 1000 первинних реєстрацій. На другому місці опинився Volkswagen – зареєстровано 974 автомобіля з пробігом. Третю позицію зайняла Skoda – 592 одиниці. Четвертим у рейтингу з результатом 362 б/в авто виявився Opel. П’ятірку лідерів замикає Nissan – 268 б/в автомобілі отримали українські номери.

Зазначимо, що з початку року в Україні було поставлено на облік близько сорока тисяч імпортованих б/в легкових автомобілів, що в 5,7 рази більше, ніж за перші дев’ять місяців 2016 року.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.