Міст Метро уже стомлюється?

Столичний міст Метро, попри нещодавній ремонт, перебуває у аварійному стані.

У минулому році його активно ремонтували: перекладали асфальт, фарбували огорожі і навіть виділили 12 млн. грн. на нову підсвітку, написав у Facebook київський блогер і активіст Дмитро Макагон, повідомляє “Народна Правда“.

Проте ремонтники залишили поза увагою головні проблеми мосту – опори і несучі конструкції, які перебувають у аварійному стані. Арматура давно проржавіла, а бетон обсипається шматками.

Нагадаємо, у Київській державній адміністрації провели обстеження руслових опор під восьми мостами через Дніпро. Це потрібно для недопущення аварійних ситуацій на мостах. Після обстеження фахівці обіцяли зміцнити мости. Йдеться про Московський міст, міст Метро, міст імені Патона, Південний мостовий перехід, міст на вході в Гавань, автодорожню частину моста залізнично-автомобільного мостового переходу, міст через Русанівський канал, парковий пішохідний міст через Дніпро на Труханів острів.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.