Міжнародне змагання Tyre Challenge вперше в Україні!

Усі автолюбителі матимуть змогу виграти комплект шин для свого авто на міжнародному змаганні Tyre Challenge, яке відбудеться у Києві 7 жовтня на open-air майданчику салону Hyundai (Олімп Мотор) по вул. М.Грінченка, 18.

Змагання вже другий рік поспіль проводить найбільший у Європі та США інтернет-дилер шин, компанія Delticom. Одночасно конкурс проходить в Німеччині, Австрії, Угорщині, Румунії, Боснії та Герцеговині, Хорватії, Польщі та Словенії. В Україні Tyre Challenge відбудеться вперше.

Суть турніру полягає у змаганні на швидкісну заміну колеса. Усім бажаючим автолюбителям, які попередньо зареєструвалися на сайті http://www.tyrechallenge.com/ukraine/, видаються набори ключів, і на підготовлених завчасно автомобілях вони змагаються, хто швидше замінить колесо. Переможець отримує приз – комплект шин для свого власного автомобіля.

Під час заходу усі присутні отримають багато цінних порад стосовно безпеки водіння, удосконалення водійської майстерності, правил вибору шин та аксесуарів для свого авто.

Драйвовий настрій конкурсантів підтримуватиме ведучий В’ячеслав Матюхін.

Для участі усі бажаючі можуть зареєструватися:

http://www.tyrechallenge.com/ukraine/

Початок змагання: 7 жовтня, 11.00, вул. М.Грінченка, 18.

Захід підтримують Генеральні медіа-партнери: Перший Автомобільний канал та Автоцентр.

Партнери конкурсу: Олімп-Мотор та агентство ‘PR advice’.

Медіа-партнери: АвтоМир, Авторадіо, Газета по-українськи, Київ Автомобільний, Обозреватель, Первая передача, Вести, Fakty.ictv.ua.

Інтернет-партнер: AutoRIA.

Відео змагань в інших країнах: https://www.youtube.com/watch?v=bm2rEFtkZOU&t=2s