Карбонові кемпери: для будь-якого повного приводу

Німецька компанія GehoCab досі спеціалізувалася на створенні автобудинків на базі пікапів, й останнім був Volkswagen Amarok, але тепер розширила асортимент й будує кемпери з карбоновим корпусом на шасі будь-якого повнопривідного SUV, включаючи абсолютно нові Land Rover Defender і Ford Bronco.

 

На відміну від типових кемперів, побудованих на платформі автомобіля, ці автобудинки мають гладкі форми, широкі вікна, інтеграцію з базовим автомобілем і спеціально підібраний колір. Під час налаштування надбудови GehoCab хотіла створити максимально плавний перехід від кемпера до позашляховика. У такий спосіб доопрацьований автомобіль виглядає повноцінним спеціалізованим транспортним засобом із хорошим дизайном.

Карбонова конструкція робить кемпер дуже легким, вага його не перевищує 460 кг. А для тих, хто готовий витратити додаткові кошти, GehoCab може ще більше її знизити, зробивши з карбону все внутрішнє оздоблення й компоненти.

Кемпер моделі Fiete підходить до таких автомобілів як Ford Bronco, Jeep Wrangler, Land Rover Defender і Mercedes-Benz G-Class. Встановлення надбудови включає зняття задньої частини автомобіля і прикручування «шпаківні» безпосередньо до шасі.

Простору тут небагато, проте вдалося з комфортом розмістити ліжко в ніші, їдальню в центрі й компактний кухонний блок. Є тут душ і туалет, а за доплату можна сформувати третє ліжко з дивана в їдальні. Внутрішня висота становить 195 см, це дає змогу стояти.

Приймання замовлень на Fiete стартує 1 жовтня 2020 року. Ціни на кемпер починаються зі 104 500 євро, плюс вартість автомобіля-донора. У стандартне устаткування входить бак для прісної води на 90 л, сонячна панель, літієва батарея на 100 ампер-годин, компресорний холодильник на 29 л і багажник у задній частині з оптимізованим кутом вильоту. За доплату запропонують індукційну плиту й сонячну панель на даху більшого розміру.

Якщо потрібно більше місця, варто врахувати, що GehoCab також працює над більшим кемпером Findus, який підходить для таких транспортних засобів, як Jeep Gladiator.

 

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

***

Автоцивілка онлайн