Соціальне відео про «безсмертних пішоходів»

Мешканець Миколаєва Майкл Рябов, після великої кількості резонансних дорожньо-транспортних пригод, зняв соціальний ролик про «безсмертних пішоходів».

Відео він опублікував на своєму каналі в «Ютуб».

У ролику пішоходів ділять на такі підвиди: «власник» пішохідних переходів – переходить дорогу не дивлячись на потік транспорту; «Пішохід-екстрасенс» – переходить дорогу не чекаючи повної зупинки автомобіля; пішоходи, що володіють телекінезом – «зупиняють» машини підняттям руки; пішохід-мілліметровщік – стоїть впритул до дороги; пішохід-спортсмен – перебігає дорогу в будь-якому місці; «Вдячний» пішохід – намагається перебігти швидше перебігти дорогу щоб не затримувати авто яке його пропускає, не звертаючи уваги на інші смуги.

Дуже багато людей гинуть щодня, через надмірну самовпевненість. Кожен думає, що його це не торкнеться. Бережіть себе, не поспішайте! Робіть знижку на дурнів і технічні несправності автомобіля. Це саме можна сказати і до водіїв. (с) Майкл Рябов

Пошир це відео - можливо це врятує комусь життя 👨👩👦👦


Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.