Болларди не зупиняють водіїв від проїзду по історичній вулиці столиці

На Андріївському узвозі вже два роки встановлені болларди, які перекривають рух автомобілів по вулиці, залишаючи шанс проїхати тільки тим, хто живе або працює в цьому районі. Заїзди і виїзди з вулиці обладнані камерами відеоспостереження, а на самих боллардах є кнопка виклику диспетчера для тих, кому дозволяють проїзд.

Але водіїв перепони не зупиняють. Вони самостійно викручують металеві болларди, проїжджають і встановлюють перегородку на місце. Подібний випадок був знятий нещодавно на відео – повідомляє ТСН. Водій, імовірно іноземець, встановлює боллард на місце, а машина «майстра» знаходиться вже на іншій стороні вулиці.

Місцеві жителі кажуть, що все частіше з’являється автомобіль обслуговуючої організації, щоб налаштувати болларди. Ймовірно, подібне поводження із ними водіїв псує конструкцію. Але порушників так ніхто і не зупиняє ні поліція, ні місцева влада.

 Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.