Десятка “вічних” авто

Незалежні експерти Consumer Reports опублікували рейтинг автомобілів, які без проблем проїжджають 300 тисяч кілометрів. Головними критеріями при складанні рейтингу були такі показники: авто повинні були пройти не менше 300 тис. км і при цьому не завдавати власникам зайвих клопотів – пише koleso.temaretik.com.

Десятка найбільш надійних авто виглядає так:

Toyota Camry

Ця модель є однією з найпопулярніших в Європі, яку хвалять за надійність. Правда, часто забувають сказати, що цей високий рівень надійності досягається коротким міжсервісним інтервалом – на станцію техобслуговування рекомендується заїжджати кожні 10 000 км. Таким чином обслуговування цього авто буде обходиться трохи дорожче, ніж у інших марок. І все ж власники Toyota Camry дійсно рідко скаржаться на цей автомобіль.

Honda Accord

До цього автомобіля практично неможливо причепитися. Ергономіка, обробка салону, їздові характеристики – ідеально майже все. Якщо вже чіплятися, то тільки до жорсткуватої підвіски. Але це плата за надійність і… можливість розганятися до «сотні» за 10,6 секунди.

Toyota Prius

Toyota Prius по праву вважається одним із кращих автомобілів, якщо говорити про співвідношення “якість – ціна – економічність”. Це міський сімейний автомобіль для тих, кому за 30. А ось молодь цей автомобіль оцінить навряд чи – аж надто серйозний у Пріуса дизайн.

Honda CR-V

Цей автомобіль простий і невибагливий. Пластик комусь може здатися зовсім бюджетним, але якість збірки настільки висока, що навіть у старих авто скрипу не почуєш. Немає питань і до ергономіки. Двигуни Honda завжди були відомі своєю надійністю. При правильному обслуговуванні і використанні якісних витратних матеріалів проблем із автомобілем не буде.

Toyota Sienna

«Беріть, не пошкодуєте!», – саме так відгукуються про Toyota Sienna ті, кому довелося поїздити на цій машині. А ще цей автомобіль називають універсальним для усієї родини. Серед плюсів моделі -високий рівень комфорту, недорога експлуатація, висока зручна посадка і прекрасний огляд.

Honda Civic

Honda Civic вже не перший рік входить до ТОП-10 найпопулярніших автомобілів світу. Серед переваг називають цікавий дизайн, високу посадку, просторий салон, невибагливість в обслуговуванні і високу надійність усіх систем.

Toyota Corolla

Автомобіль з надійним двигуном, хорошою ходовою, просторим багажником і салоном. Деякі експерти називають Toyota Corolla найкращою в своєму класі.

Toyota 4Runner

Говорячи про Toyota 4Runner, в першу чергу згадують про її надійність, високу прохідність та невибагливість. Якщо до машини відноситься дбайливо, то можна забути дорогу на СТО.

Toyota Highlander

Toyota Highlander називають гідним автомобілем з фантастичною надійністю. Якщо в перші 5 років експлуатації своєчасно проводити технічне обслуговування, заїжджати на станцію, щоб поміняти “розхідники” й оливу, то можна безтурботно їздити не одну тисячу кілометрів.

Ford F-150

Ford F-150 підкорить серця автолюбителів будь-якого ринку. І на це є причини. Автомобіль підійде всім любителям комфорту, хоча він і призначений для бездоріжжя. Машина поводиться прекрасно на будь-яких дорогах.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.