Перші знімки Peugeot 508 вже у мережі

Прем’єра авто-новинки очікується в рамках Женевського автосалону.

Уже за кілька тижнів французький виробник представить абсолютно новий Peugeot 508, з яким бренд введе новий дизайну в серію. Ми теж маємо можливість ознайомитися з ним, хоч і частково, завдяки появі в Інтернеті шпигунських фото.

Чорно-білий знімок нової «чотиридверки» був опублікований на сторінці Peugeot Héritage в соцмережі Facebook. Якість знімка, звичайно, залишає бажати кращого, але, хоча б, можна побачити малюнок задніх трисекційних ліхтарів. Нижче публікуємо зображення, яке менше за розміром, але значно краще за якістю, воно вже дає уявлення про дизайн корми седана.

Як очікується, дизайн нового Peugeot 508 буде виконаний за мотивами концепту Instinct і Exalt. «Четиридверка» буде побудована на базі модульної платформи EMP2 (Efficient Modular Platform 2), вже використовується цілим рядом моделей: 308, 408, 3008, 5008 і Partner.

До складу силової гами 508-го, ймовірно, увійдуть мотори від спільноплатформових моделей. Йдеться про бензиновий двигун THP об’ємом 1,6 літра в різних версіях форсування і дизелі об’ємом 2,0 літра. У парі з ними буде працювати автоматична коробка передач Aisin.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.