Шестиколісний Гелендваген по-українськи виїхав на дороги

Українські майстри збудували 6-колісний Mercedes G-Class. Від справжнього аналога не відрізнити – повідомляє АвтоЦентр.

Команда спеців з Житомира створила копію найекстремальнішого Гелендваген – Mercedes-Benz G63 AMG 6X6. Автомобіль повністю готовий і вже виїхав на дороги. Знімки машини опублікував керівник проекту “Лімузини Житомир” Олександр Поліщук.

В основі саморобного Mercedes-Benz G63 AMG 6X6 лежить G-Class Professional – утилітарна версія Г-Клас, що випускається з середини 2016 року. Такий автомобіль оснащується 3,0-літровою дизельною шісткою, яка видає 245 к.с. і 600 Нм, яка стикується зі 7-ступінчастим “автоматом”. Стартова ціна моделі – майже 80 тис. євро.

У ході модернізації позашляховику обрізали кузов і подовжили раму. Крім того, на нього встановили портальні мости від Volvo C303 Laplander і позашляхові колеса з 37-дюймовими шинами. Інші атрибути Mercedes-Benz G63 AMG 6X6 теж додаються – спеціальні хромовані пороги, поручні в кузові, розширені арки коліс та ін.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.