Японські пікапи можуть виробляти в Україні

У нашій країні японські пікапи користуються дуже високим попитом. І ось нещодавно з’явилася сенсаційна новина: пікап Isuzu D-Max можуть почати виробляти в Україні. Таку інформацію вдалося розвідати під час презентації нових автобусів ATAMAN і вантажівок ISUZU, яку провів для столичних перевізників ПАТ «Черкаський автобус». Про конкретні терміни початку виробництва говорити зарано, але якщо справа піде, то наш споживач отримає ISUZU D-Max за хорошою ціною – пише АвтоЦентр.

Isuzu D-Max представляє в Україні ТОВ «Комтранскомплект», ексклюзивний дистриб’ютор автомобілів і запасних частин Isuzu в Україні. Машина оснащена 5-місною кабіною, 2,5-літровим дизельним двигуном з подвійним турбонаддувом, що розвиває 163 к.с. Журналісти «АвтоЦентру», які проводили тест-драйв авто, випробовували машину з двома варіантами трансмісії: механічною (6-ступінчастою) і автоматичною.

Рамний пікап Isuzu D-Max має повний привід з жорстко підключеним переднім мостом. Автомобіль має довжину 5295 мм, ширину 1860 мм і висоту 1795 мм. Колісна база 3095 мм. Дорожній просвіт – 225 мм. Кут в’їзду і з’їзду – 30 і 25 градусів відповідно. Споряджена маса – 1945 кг, вантажопідйомність – 1055 кг.

На презентації в столиці ISUZU D-Max показали у найбагатшій комплектації – LSX. Вона включає електронні системи ABS, EBD, курсову стійкість ESC, контроль тяги TCS. Встановлено фронтальні і бічні надувні подушки безпеки. Салон оббитий натуральною шкірою. Передні сидіння – з підігрівом. Крісло водія має регулювання з електроприводом. Встановлено систему клімат-контролю, багатофункціональне кермо і передній дисплей. Меломанам сподобається радіо СD/MP3 з акустичною системою об’ємного звучання.

Підписуйтесь на канал Київ Автомобільний у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.