Авто із президентського кортежу збило чоловіка (відео)

У столиці на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської, автомобіль президентського кортежу збив літнього чоловіка.

Авто, яке скоїло ДТП залишилося на місці пригоди, інші ж авто кортежу продовжили рух. Зі слів медпрацівників, які прибули на місце ДТП, постраждалий oтримaв трaвми середньoї тяжкoсті – лікарі діагностували у потерпілого перелом ноги і струс головного мозку.

Офіційний сайт Нацполіції відписався з приводу цього інциденту: «Автопригода трапилася у Печерському районі міста Києва на перехресті вулиць Шовковична та Інститутська: службовий автомобіль поліції під час руху в кортежі, який супроводжував особу, щодо якої здійснюється державна охорона, збив пішохода: чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на заборонений сигнал регулювальника.

Правоохоронці, які перебували в автомобілі, одразу надали потерпілому першу медичну допомогу та викликали лікарів. Чоловіка, 1930 р.н., доставили у лікарню.

На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчі Головного управління Національної поліції у місті Києві та співробітники прокуратури. Встановлюються всі обставини автопригоди».

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.