3 способи “сплавити” автомобіль після ДТП

Серйозні аварії чи легкі зіткнення, але дорожньо-транспортні пригоди трапляються часто. За статистикою, в аварію тієї чи іншої тяжкості пересічний український водій потрапляє кожні 5 років. І часто після таких інцидентів постає питання продажу машини. Зрозуміло, якщо ушкодження незначні, то труднощів не виникне. Але коли проблема глобальніша, то як все ж вигідно позбутися битого автомобіля?

  • Спочатку треба спробувати продати машину самотужки. Наприклад – опублікувати оголошення, обов’язково вказавши той факт, що авто ремонтоване після ДТП, та встановити відповідну ціну. Не варто приховувати, що машина після аварії, адже можна нахапатися проблем. Якщо авто в зовсім критичному стані, то не варто навіть проводити ремонт, адже в такому випадку її можна просто продати на запчастини. Затрата Вашого часу та сил – недолік такого продажу, бо Вам необхідно буде персонально зустрічатися з потенційними покупцями, презентувати авто і узгоджувати деталі купівлі-продажу.
  • Комісійний автомайданчик – ще один шлях продажу авто. Компанія буде пропонувати Ваш автомобіль до тих пір, поки не знайдеться покупець, що погодиться на встановлену Вами ціну. Недолік такого способу продажу автомобіля – фінансовий. Платити треба за кожну добу перебування авто на майданчику + % від продажу за співпрацю компанії.
  • У великих містах України є багато компаній, які готові викупити Ваше авто після аварії. Автовикуп здійснюється протягом доби після ДТП. Звернувшись у таку компанію (на кшталт Express Vykup) Ви можете отримати гроші за авто одразу ж. При цьому проблеми зняття з обліку і транспортування автомобіля теж бере на себе компанія такого типу.

Обирайте для себе найбільш оптимальний та вигідний варіант продажу автомобіля після ДТП в Україні.