Увага! В столиці До дня Києва, діятимуть обмеження руху транспорту 

Столична Державтоінспекція  інформує, що 29, 30, 31 травня та 1 червня під час проведення загальноміських заходів, присвячених дню Києва, діятимуть обмеження в русі транспорту (на виконання розпоряджень КМДА від 08.05.2015 №459).

Зверніть увагу! 29 травня, у Голосіївському районі, обмеження в русі діятимуть з 10 години, а не з 8-ої ранку, як повідомлялося раніше. Одже, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку, під час проведення Міжнародних змагань «Race Horizon Park» з велоспорту на шосе,  з 10 до 13 години буде ТИМЧАСОВО перекрито рух за наступним маршрутом: проспект Голосіївський – вулиця Голосіївська – проспект Науки – вулиці Блакитного – Генерала Родимцева – Героїв Оборони.

30 травня, у зв’язку з проведенням  Міжнародної велогонки, з 8 до 16 години планується перекриття руху на наступних вулицях: Майдан незалежності – Хрещатик – Європейська площа – Хрещатик – Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Велика Васильківська – Ковпака – Антоновича – Либідська площа – Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Велика Васильківська – Хрещатик – Майдан Незалежності.

А з 9 ранку до  11-30,  у зв’язку з проведенням велопараду, що присвячений дню Києва, рух буде тимчасово заборонений за маршрутом: Європейська площа – Хрещатик – Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Велика Васильківська – Ковпака – Антоновича – Либідська площа – Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Велика Васильківська – Хрещатик – Європейська площа – Володимирській узвіз – Пішохідний міст –  вулиця Труханівська (Труханів острів).

У неділю, 31 травня, з 8 до 13 години, проходитимуть міжнародні змагання «Race Horizon Park» з велоспорту. На час проведення заходу також діятимуть обмеження в русі на наступних вулицях: Миколи Грінченка – Кіровоградська – Червонозоряний проспект – Андрія Головка – Солом’янська – Протасів Яр – Миколи Грінченка.

Крім того, 1 червня, під час проведення 23-го спортивно- благодійного  заходу «Пробіг під каштанами», з 8 до 14 години буде тимчасово перекрито рух усіх видів транспорту за наступним маршрутом: Михайлівська  площа – Володимирський проїзд – Софіївська площа – вулиця Володимирська – Льва Толстого – площа Льва Толстого – з розворотом по вулиці Велика Васильківська та у зворотньому напрямку.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, плануйте свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху.

 

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби

ДАІ міста Києва)

[SvenSoftSocialShareButtons]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *