У Києві знесено 4 незаконні автостоянки

У столиці знесено 4 автостоянки, які функціонували без відповідних дозвільних документів.

КП “Київтранспарксервіс” спільно з департаментоим благоустрою КМДА, районними державними адміністраціями, органами Міністерства внутрішніх справ та прокуратури продять спільні заходи, спрямовані на боротьбу з незаконними автостоянками.

“На даний час знесено 4 автостоянки, які протягом багатьох років працювали без дозвільних документів і не сплачували податки до міського бюджету. Загалом, за нашими даними, Києві незаконно функціонує близьк 200 майданчиків, від діяльності яких столиця недоотримує понад 20 млн гривень щорічно. Ми зацікавлені у тому, щоб ці кошти надходили до міського бюджету, тому пропонуємо таким підприємцям узаконити свою діяльність, шляхом укладення офіційних угоду з комунальним підприємством”, – зазначив керівник Департаменту транспортної інфраструктури Олександр Козловський.

Він підкреслив, що у випадку відмови усунути порушення зі сторони підприємців, які експлуатують незаконні паркувальні майданчики, такі автостоянки будуть ліквідовані.

“Наші співробітники продовжують перевірки, виносяться приписи. Усі автостоянки мають працювати прозоро, у правовому полі. Якщо ті, хто експлуатує зазначані майданчики, відмовляються від таких правил, ми будемо змушені повністю ліквідовувати, тобто зносити ці стоянки”, – сказав директор КП “Київтранспарксервіс” Володимир Першин.

[SvenSoftSocialShareButtons]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *