Петиція про доступне розмитнення набрала необхідну кількість голосів

Петиція №22/105108-еп щодо вирішення питання доступного розмитнення та знаходження на території України автомобіля європейської реєстрації набрала необхідні для її розгляду голоси.

«Доступне розмитнення — це коли кожний громадянин України зможе розмитнити автомобіль за доступною ціною, орієнтовано 30 % від вартості ціни”.

«Доступне розмитнення — це також можливість розмитнити вантажний автомобіль для свого бізнесу не тільки такий, що відповідає вимогам Євро5. Підприємці нарешті зможуть оновити свій автопарк! Це ковток повітря для економіки України!»
«Доступне розмитнення — доступне авто для кожного, та особливо для тих, хто потребує особливої уваги та піклування. Пільги для осіб з інвалідністю, учасників бойових дій, багатодітних сімей – сприятимуть тому, щоби ці особи мали автомобіль та відчували себе більш комфортно».

Петиція була оприлюднена 7 вересня й набрала підписи, необхідні для її обов’язкового розгляду, за 53 дні проти необхідних трьох місяців.
Автором її став Казачук Іван Володимирович — керуючий партнер Адвокатського об’єднання KAZACHUK&PARTNERS.

Зараз петиція чекає розгляду.

Нагадаємо , що інформація про початок розгляду електронної петиції, яка в установлений строк набрала необхідну кількість голосів на її підтримку, оприлюднюється в розділі електронних петицій на сторінці «На розгляді» не пізніш як через три робочі дні після набрання необхідної кількості підписів на її підтримку.

Також зазначено, що розгляд електронної петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Ми будемо й надалі слідкувати за розвитком подій.

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

***

Автоцивілка онлайн