Вперше в Україні — новий JAC S4 вже у продажу!

Перша партія інноваційного кросовера JAC S4 вже у продажі в автосалонах ДЖАК УКРАЇНА. Познайомитися з новим автомобілем можна в Києві, Запоріжжі, Маріуполі, Черкасах, Чернігові, Дніпрі та Кривому Розі.

Модельний ряд SUV-класу JAC в Україні доповнився новим  середньорозмірним S4. На китайському ринку модель з’явилася минулого року.  Оновлений  європейський дизайн JAC S4 є результатом співпраці JAC MOTORS з відомими дизайнерами автоательє VENS, PININFARINA, LOTUS, AVL та HOVER. Власні R&D центри виробника в Італії та Японії займаються розробками економічних екологічних двигунів Green Jet для легкових та вантажних автомобілів. На сьогодні JAC MOTORS має можливість виробляти якісні бензинові, дизельні та гібридні двигуни, двигуни для електромобілів, річний об’єм виробництва яких досягає в сукупності 500 тис. одиниць на рік.

Серед основних переваг автомобілів JAC S4 виробництва є співпраця з німецьким концерном VW. Концерн впровадив свої стандарти якості у процеси автомобілебудування JAC, під час яких експерти VW здійснюють повний контроль налаштування основних систем в нових автомобілях.

Флагманська модель JAC S4 розрахована на більш вибагливого українського покупця, який хоче отримати високу європейську якість, сучасний італійський дизайн автомобіля та повноту комплектації китайських авто у поєднанні з сучасними технологіями японських виробників. Саме інноваційний кросовер JAC S4 втілює в собі всі необхідні якості. Матеріали та внутрішнє оздоблення салону автомобіля відповідає рівню європейських брендів. Асиметрична передня панель з мультифункціональним кермом та сенсорною системою керування продумана до дрібниць. В середині панелі виступає зручний мультимедійний кольоровий екран 10,25 дюйма, яким можна управляти за допомогою голосу.

Додає комфортного водіння кнопка запуску двигуна «СТАРТ-СТОП», камера заднього виду, система кругового огляду 360°, бічні дзеркала заднього виду з електроприводом та підігрівом, електропривід відкриття багажника, клімат-контроль, панорамний люк на даху, шкіряне оздоблення салону та інше. Крім стандартних систем безпеки в максимальній комплектації Smart новий кросовер S4 оснащено найсучаснішими системами, а саме: системою попередження водія про фронтальне зіткнення, попередження про виїзд на зустрічну смугу руху, система контролю «сліпих» зон, а також 6 подушок безпеки водія та пасажирів.

На українському ринку автомобілі представлені в дилерських центрах у двох комплектаціях Luxury та Smart з турбодвигуном об’ємом 1,5 л у поєднанні з 6-ступінчатою механічною КПП або CVT в однотонному та комбінованому кольорах за ціною від 456 000 грн. (за комплектацію Luxury 1,5 МТ).

ДЖАК УКРАЇНАофіційний дистриб’ютор автомобілів бренду JAC в Україні. Дилерська мережа компанії представлена в усіх регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на високому рівні з дотриманням всіх стандартів виробника.

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

***

Автоцивілка онлайн