8 БЕРЕЗНЯ – ДРАЙВОВИЙ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ ЖІНОК!

Київський Міський АвтоМото Клуб (КМАМК) запрошує усіх жінок відсвяткувати 8 березня традиційним змаганням «Велике Жіноче Ралі» у центрі столиці.
У змаганнях можуть брати участь виключно жіночі екіпажі (пілот та штурман), а рух учасниць проходить за маршрутом – Легендою та тільки в рамках Правил Дорожнього руху України.
Цього року «Велике Жіноче Ралі» включає трасу 60 км, з якої 0,9 км спеціальних ділянок – слалом, картинг та боулінг.

Якщо ви маєте автівку, то запрошуйте подруг у ролі штурманів та реєструйтесь вже зараз онлайн

Автомобілі учасниць поділяються на класи:
N1 – до 1400 см.куб.
N2 – до 1800 см.куб.
N3 – понад 1800 см.куб.
Також передбачено залік у абсолютному заліку, а до автомобілів з наддувом застосовується коефіцієнт 1,7 та окремий залік для дівчат на електромобілях.

7 березня усі учасниці проходять технічну перевірку автомобілів, інструктаж та отримують стартові наліпки, а вже 8 березня з 10:00 вони зберуться до закритого парку навпроти КМДА (Київ, Хрещатик). Урочисте відкриття «Великого Жіночого Ралі 2020» та перший старт заплановані на 12:00.

Отже, до зустрічі на старті!

Цікава інфа: «Велике Жіноче Ралі» завжди відвідують тисячі вболівальників. В 2008 році було навіть встановлено рекорд — більше 20 000 чоловік прийшли подивитись на церемонію нагородження наших красунь.

Технічні та інші питання: 050 311 35 34 Сергій Малик
(Президент КМАМК, kmamk23@gmail.com)
http://www.kmamk.com
https://www.facebook.com/kyivautomotoclub

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.