Що повинно бути в авто під час подорожі

Подорож автомобілем завжди сповнена пригод, можливих неочікуваних знайомств та гарантує незабутні емоції. Водночас це серйозне випробування як для водія, так і для пасажирів. Дорога завжди непередбачувана, тому прихопіть із собою деякі дрібнички, які значно полегшать Вам дорогу та позбавлять зайвих проблем – радить mmr.net.ua

1. Топографічна карта.
В епоху високих технологій можна без проблем знайти її в Інтернеті або взагалі скористатися навігатором. Обирайте, що Вам ближче до душі, але ніколи не вирушайте наосліп.

2. Їжа та напої.
Без цього взагалі ніяк. Їсти хочеться всім, а поблизу не завжди знаходитиметься магазин. Припасіться продуктами, які без холодильника не зіпсуються Вам у той же день.

3. Аптечка та засоби гігієни.
Навіть якщо Ви вирушили « у дику природу», забувати про свою людську суть не варто навіть у лісі.

4. Музика.
Це вже виключно індивідуально, щось із категорії «подобається-не подобається». Якщо Ви належите до людей, які народилися з навушниками у вухах, то цей пункт – святий.

5. Документи.
Не вирушатимете ж Ви у далеку дорогу, у чужі краї без посвідчення особи. Так далеко не заїдеш.

6. Фотоапарат або/і відеокамера.

Усе фіксувати на телефон останніми роками перетворилося у майже божевільну звичку. Звичайно, не потрібно милуватися краєвидами через екран телефону, але особливо вражаючі місця та пейзажі не гріх і сфотографувати.

Усі ці пункти важливі, але подорож автомобілем лише у тому випадку принесе задоволення, якщо вирушати у неї з потрібними людьми. Щасливої дороги!

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.