RENAULT TRUCKS CARAVAN: презентація модельного ряду оновлених вантажівок RENAULT у найбільших містах України

Компанія Renault Trucks презентує повний модельний ряд оновлених вантажівок для будь-яких перевезень в рамках Renault Trucks Caravan Days.

Вантажівки Renault Trucks – це виняткова 100% надійність та французька якість, яка підтверджена роками випробувань (нагадаємо, компанія Renault Trucks існує з 1894 року) та відгуками клієнтів, що експлуатують тягачі, самоскиди та фургони в різноманітних умовах. Як на будівництві, у видобувній промисловості, так і у сільському господарстві, а також у сфері логістики.

Renault Trucks Caravan Days стартував 11 квітня у Харкові, буде проходити близько місяця й завершиться 17 травня у Києві. У кожному місті, яке відвідає караван, компанія познайомить потенційних клієнтів з брендом, презентує модельний ряд вантажівок, пригостить стравами французької кухні, проведе дегустацію вишуканих французьких вин, розіграє фірмові подарунки та подарує відмінний настрій.

Серед вантажівок, які приймають участь у каравані, тягач Renault серії T для магістральних перевезень; тягач Renault серії С для регіональних перевезень, будівництва та сільського господарства; самоскид Renault серії K для важкого будівництва та гірничодобувної галузі; ізотермічний фургон Renault серії D для місцевих перевезень та дистрибуції.

Під час презентації модельного ряду Renault Trucks у відвідувачів буде можливість не тільки ознайомитися з можливостями та специфікаціями автомобілів, але й провести тест-драйв і відчути технологічність і європейський рівень комфорту вантажівок, а також отримати консультацію кваліфікованого фахівця, який зможе відповісти на будь-які питання щодо особливостей та переваг вантажівок Renault.

Renault Trucks Caravan проходить:

  • Одеса – 15 травня
  • Київ – 17 травня

За додатковою інформацією звертайтесь:

Михайло Лапшинmichel.lapshyn@renault-trucks.com, +380 (50) 4460190,

Віталій Шатохін – vitaliy.shatokhin@renault-trucks.com, +380 (95) 2913984