Весняне обстеження доріг на Київщині вже розпочали

Із 12 квітня  розпочалися комісійні обстеження за участю фахівців Служби автомобільних доріг у Київській області, ДП «Київське обласне дорожнє управління», Управління патрульної поліції в Київській області, з метою визначення необхідних обсягів робіт для приведення до належного експлуатаційного стану автомобільних доріг державного значення після завершення зимового періоду, і будуть вони проводитися до 8 травня.

У ході огляду перевірятимуть  стан покриття доріг (наявність на них ямковості, осідань, колійності), стан узбіч, смуг відведення, тротуарів, та  технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнє освітлення тощо.

Особливу увагу під час обстежень планується приділити облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху, а також буде проведено перевірку стану підходів до залізничних переїздів на автодорогах державного значення.

Усі виявлені під час обстеження недоліки в утриманні доріг та обсяги першочергових робіт фіксуватимуться у відповідних актах та будуть доведені приписами підрядним організаціям для їх якнайшвидшої ліквідації.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.