Капремонт траси Київ-Знам’янка завершено

Сьогодні, за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулася інспекція 28,6 кілометрів траси національного значення, які було капітально відремонтовано.

Переконаний в тому, що всі траси мають виглядати так, і по якості, і по безпеці дорожнього руху. Фактично за цей рік, як я і обіцяв, роботи розпочались по всій території країни. Я хочу сьогодні пообіцяти тут, що і в наступному році обсяги виконання робіт будуть збільшені, буде зовсім інша якість їх виконання… Пріоритет будівництва доріг для мене є ключовим і так, як я обіцяв у минулому році, сьогодні я хочу ще раз підкреслити: якщо обіцяно, це беззаперечно буде зроблено“, – заявив під час інспекції траси Гройсман.

«Завершення капітального ремонту – це індикатор ефективності правил міжнародних фінансових організацій в дорожньому будівництві України. Підрядником виступала іноземна компанія, а за її роботою стежив незалежний інженер з технічного нагляду – французька фірма Louis Berger SAS. Всього підрядник відремонтував 28,6 кілометрів дорожнього полотна, влаштував 225 кілометрів дорожньої розмітки, 17,5 кілометрів зовнішнього освітлення, а також встановив 24 автобусні зупинки. Тепер жителям Києва буде простіше дістатись до південних регіонів України, а водії півдня зможуть швидше дістатися до столиці…», – розповіла  очільник ДП “Укрдорінвест” Криворучко.