У столиці масова евакуація авто, які заважали чистити сніг

У Києві днями комунальники перемістили евакуаторами 30 припаркованих автомобілів, які заважали розчищати вулиці від снігу – про що повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян на сайті відомства.

З початку березня співробітники КП “Центр організації дорожнього руху” спільно з поліцією переміщали автомобілі, які заважали прибиранню снігу та руху транспорту по виділених смугах на вул. Жилянській і Антоновича. З 7 до 11 березня комунальники взялися за центральні вулиці.

Влада неодноразово зверталися до водіїв з проханням не залишати автомобілі вздовж доріг. Через них фахівці мали суттєві труднощі з прибиранням снігу, праві смуги руху виявилися буквально завалені машинами і снігом.

Зрозуміло, їх переміщення за допомогою евакуаторів створює проблеми для руху транспорту. Тому вирішили у вихідні, коли інтенсивність руху, особливо в центрі міста, значно нижче, максимально здійснити заходи з переміщення залишених на проїжджій частині вулиць автомобілів та прибирання снігу.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.