Тепер маємо інформацію про маршрути практичних іспитів на права

Сервісні центри МВС оприлюднили онлайн всі маршрути, за якими здається другий етап практичної частини іспиту на право керування транспортними засобами. Усі схеми маршрутів були оновлені відповідно до актуальної ситуації на дорогах. Про це повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС.

За посиланням можна вибрати свій регіон, територіальний сервісний центр МВС, зручний для здачі іспиту, і завантажити схеми маршрутів. За кожним сервісним центром МВС закріплено від 2 до 7 маршрутів, які вибираються екзаменатором перед проведенням іспиту.

Перший етап іспиту проходить на майданчику для навчання початкового водіння. Маршрути використовуються для проходження другого етапу практичного іспиту з ПДР, який проводиться в реальних умовах дорожнього руху.

Порядок отримання водійського посвідчення вперше наступний: необхідно пройти медогляд, закінчити навчання і здати іспит в автошколі, підготувати і подати відповідний пакет документів до територіального сервісного центру МВС для допуску до іспитів. Нагадаємо, що з 27 листопада в Україні водійське посвідчення вперше видається терміном на 2 роки.

На сайті Головного сервісного центру МВС можна підготуватися до теоретичної частини іспиту з ПДР завдяки безкоштовному онлайн-тренажеру. Він аналогічний іспиту, який здається в сервісному центрі. Також там можна скачати повний перелік питань по ПДР і варіанти відповідей на них.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.