Через погодні умови в’їзд великогабаритного транспорту в столицю в найближчі дні можуть обмежити

Через очікуване 18 січня погіршення погодних умов (сильного мокрого снігу, посилення вітру, хуртовини та ожеледиці) в’їзд великогабаритного і великотонажного транспорту до Києва в найближчі дні може бути обмежений.

Про це в понеділок попередили в Київській міській адміністрації, передає ЦТС.

Просимо водіїв врахувати інформацію про обмеження руху при плануванні маршрутів через столицю“, – йдеться у зверненні Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА.

У мерії також попереджають про те, що автомобілі, припарковані в недозволених місцях, будуть примусово евакуюватися, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. І вже традиційно міська адміністрація звертається до мешканців з проханням відмовитися в дні сильних снігопадів від використання особистого транспорту і надати перевагу громадському транспорту.

Нагадаємо, що 18 січня в Києві очікується ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг, вітер до 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 см.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.