Затримано 12 крадіїв авто преміум-класу

Поліцейські України і Німеччини затримали інтернаціональних любителів чужих автомобілів преміум-класу. Про що на власній сторінці  в Facebook повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

«Ми провели спільну українсько-німецьку операцію зі збору речових доказів і затримання злочинної групи, яка викрадала елітні автомобілі в Європі і легалізувала їх в Україні. Завдяки спільним діям, думаю, злочинці будуть суворо покарані…», – зазначив Князєв.

За місцями проживання 12 затриманих було проведено 18 обшуків, вилучено речові докази причетності підозрюваних до злочинів, зокрема, засоби зв’язку, деталі комп’ютерів автомобілів, сканери для відкриття транспортних засобів, документи викрадених в Німеччині автомобілів і т.ін.

 

Українські оперативники отримавши інформацію про можливу злочинну діяльність жителів Чернівецької області, які викрадали автомобілі в Німеччині, передали її іноземним колегам. Так і розпочалася спільна робота поліції Німеччини та України, яка й принесла свої плоди.

На даний момент ведеться досудове розслідування.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.