Ідеальний автомобіль для сніжних зим. Яким він має бути?

У США компанія Nissan  грунтовно підготувалася до настання зими  – вона почала пропонувати американцям спеціальний снігоприбиральної пакет Snow Plow Prep для повнорозмірного пікапа Nissan Titan XD 2018 модельного року – пише bigmir)net

Nissan Titan XD, що оснащується 5,6 л двигуном V6 Endurance потужністю 390 к.с., сам по собі є дуже прохідним пікапом. Він може подолати практично будь-яке бездоріжжя, а з новим пакетом Snow Plow Prep для цього автомобіля не стануть перешкодою навіть найбільші замети. Завдяки новому пакету вантажопідйомність переднього моста збільшилася приблизно на 260 кг, – до 2 222 кг. Тому на пікап можна поставити ківш снігоочисника (декількох фірм, на вибір). Цей пакет можна встановити на всі комплектації пікапа Titan в обох варіантах кузова (King Cab і Crew Cab).

Покупцям в США Nissan Titan також пропонують з 5,0 л дизельним двигуном V8 компанії Cummings. Такий варіант цього пікапа теж користується хорошим попитом у американців.

На жаль, в Україні поки-що немає снігоприбирального пакета Snow Plow Prep для пікапів Titan. Якщо зима в нашій країні в цьому році буде такою ж сніжною, як в минулому році, то компанії Nissan можна було б подумати і про українських автолюбителів.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.