24/7 – у такому режимі працюють дорожники столиці

Працюють робітники «Київавтодору» не покладаючи рук, останні вихідні не стали виключенням.

Так, 1 жовтня, у неділю, були розпочаті роботи з фрезерування старого асфальтобетонного покриття на Набережному шосе, на вулицях Льва Толстого та Володимирській. Упродовж суботи та неділі тривали роботи з влаштування нижнього шару дорожнього покриття, влаштування основи тротуарів, заміни опорних плит та ремонту зливоприймачів і люків оглядових колодязів, а на вул. Панківській – ремонту тротуарів.

Капітально ремонтували і транспортні розв’язки, зокрема на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела продовжувалися роботи з бетонування тротуарів, на Одеському шляхопроводі – ремонт сходів та встановлення дорожнього огородження на шляхопроводі, на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського – влаштування верхнього шару покриття, основи на тротуарах та укладання ФЕМів, а на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила – розбирання бетону над підземним пішохідним переходом та підготовка до бетонування 3-го шляхопроводу.

Розпочато роботи з асфальтування на Залізничному шосе, а в рамках поточного ремонту були завершені роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття на ділянці вул. Милославської.

 

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.