ТРАНСПОРТНИЙ ПОДАТОК 25 000 ГРН: ПОВЕРНУТИ АБО ОСКАРЖИТИ РЕАЛЬНО!

«З позицією щодо неправомірності транспортного податку згодні більшість суддів адміністративних судів України всіх інстанцій, саме завдяки чому фахівцям Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» вдалося в судовому порядку повернути або оскаржити визначений відповідним автовласникам транспортний податок на загальну суму близько 2 000 000,00 грн.!

Протягом 2015 та 2016 років з метою отримання послуги щодо повернення або оскарження транспортного податку («податку на розкіш») в розмірі 25 000,00 грн. до фахівців Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» з усіх регіонів України звернулося більше 150 власників легкових автомобілів, які відповідно до Податкового кодексу України є об’єктом оподаткування транспортним податком, з чого можна дійти до беззаперечного висновку, що для багатьох автовласників питання повернення або оскарження неправомірного транспортного податку є вкрай актуальним.

Вищезазначений транспортний податок дійсно є неправомірним, оскільки спосіб, у який даний податок був запроваджений, не відповідає передбаченому підпунктом 4.1.9 Податкового кодексу України принципу стабільності податкового законодавства (більш детальна аргументація неправомірності транспортного податку розміщена на сайті Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» за посиланням: Чи обов’язково сплачувати транспортний податок?).

Певна річ, фіскальні органи вважали інакше і надсилали автовласникам податкові повідомлення-рішення про визначення таким особам транспортного податку. В свою чергу, з вищезазначеною позицією щодо неправомірності транспортного податку згодні і більшість суддів адміністративних судів України всіх інстанцій, саме завдяки чому фахівцям Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» вдалося в судовому порядку повернути або оскаржити визначений відповідним автовласникам транспортний податок на загальну суму близько 2 000 000,00 грн.!

Свої кошти вже повернули (заощадили) власники абсолютно різних легкових автомобілів, а саме: Range Rover Autobiography SV, Honda Accord, Tesla Model S, Porsche Panamera Turbo S, Toyota Camry, Mercedes Benz G65 AMG, AUDI Q7, BMW X6, Cadillac Escalade, Lexus LX 570 тощо.

Окрім цього, станом на сьогодні, фахівцями Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» вчиняються відповідні дії щодо повернення або оскарження визначеного відповідним автовласникам транспортного податку на загальну суму близько 1 750 000,00 грн. і ми абсолютно впевнені, що завдяки позитивній тенденції судової практики ці справи буде вирішено на користь наших клієнтів.

Варто звернути увагу, що ігнорування податкових повідомлень-рішень загрожує автовласнику арештом майна, рахунків, забороною виїзду за межі України тощо. Тому для уникнення подібних неприємностей неправомірність нарахування транспортного податку необхідно доводити в судовому порядку.

Отже, якщо отримавши податкове повідомлення-рішення про визначення Вам транспортного податку Ви сплатили даний податок або якщо Ви ще не здійснили сплату такого податку, пропонуємо Вам звернутися до фахівців Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» з метою отримання послуги щодо повернення або оскарження вищезазначеного податку в судовому порядку (більш детальна інформація щодо порядку та умов надання вищезазначеної послуги розміщена на сайті Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» за посиланням: Повернення або оскарження транспортного податку («податку на розкіш»)). 

Звертаю при цьому Вашу увагу, що відповідно до вимог пункту 56.18 Податкового кодексу України, платник податків має право оскаржити відповідне податкове повідомлення-рішення в судовому порядку протягом 1095 днів з моменту отримання такого рішення, тому питання звернення до фахівців Адвокатського бюро «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ» з метою отримання вищеописаної послуги не варто відкладати.

З повагою,

Адвокат та керуючий партнер АБ «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ»
Тарас Кулачко +38 (099) 723-66-95

та

Старший юрисконсульт АБ «ТАРАС КУЛАЧКО ТА ПАРТНЕРИ»
Богдан Богдан +38 (097) 444-53-47