Компанія WOG готова до перевірок своїх газових заправок

Компанія WOG запрошує представників тимчасової контрольної комісії Київради з питань перевірки  діяльності автозаправних станцій відвідати свої газові автозаправні станції в столиці.

Як запевняє керівництво компанії, WOG лише вітає такі інспекції, адже готова довести, що всі її автозаправні комплекси функціонують відповідно до норм та вимог українського законодавства, а також правил протипожежної безпеки.

«Компанія WOG здійснює прозору та відкриту діяльність та відповідально ставиться до кожного етапу бізнесу, особливо якщо мова йде про безпеку. Всі наші підрозділи не лише виконують законодавчі вимоги, а й застосовують додаткові сучасні заходи забезпечення протипожежної безпеки», – наголосив генеральний директор компанії Сергій Корецький.

Нагадаємо, нещодавно WOG запрошував журналістів, представників громадськості та всіх бажаючих переконатися у безпечності своїх підрозділів зі зберігання пального у Києві. Зокрема, нафтобаза по вулиці Куренівська, 14-б представила низку заходів з безпеки, серед яких не тільки наявність вогнегасників та індивідуальних засобів безпеки для персоналу, а й автоматична система пожежогасіння та охолодження резервуарів. Також, для локалізації полум’я, кожна ємність з нафтопродуктами має навколо індивідуальну бетонну подушку.

Загалом на українському ринку функціонують 3 500 газозаправних пунктів. Обсяги реалізації газу продовжують зростати. Якщо у 2013 році було відпущено 960 тис. тон, то у 2014 році вже 1 млн. т. Значне підвищення реалізації  прогнозується у 2015 році – близько 1, 2 млн. т. газу.

[SvenSoftSocialShareButtons]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *