Водії – будьте уважні, розпочались літні шкільні канікули ВОДІЇ – БУДЬТЕ УВАЖНІ, РОЗПОЧАЛИСЬ ЛІТНІ ШКІЛЬНІ КАНІКУЛИ

За 1 червня в Києві виявлено 284 порушення правил дорожнього руху. Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 73-х водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 2 – за порушення правил проїзду перехресть, 11 – правил зупинки і стоянки, 15 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 28 водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 41 керманича та виявили 53-х пішоходів-порушників.

За понеділок зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб отримали травми.

Водії! Розпочались літні шкільні канікули. Більшість дітей проводитиме час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною. Зважаючи на це, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл (працюють літні табори). Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

За добу в столиці зареєстровано 5 незаконних заволодінь транспортними засобами: Шевченківський – а/м «БМВ Х1», н.з. АА5585ОР, 2010 р.в., сірого кольору; Солом’янський – а/м «Тойота Корола», н.з. АА5970АЕ, 2003 р.в., синій; Деснянський – а/м «Форд Сьєра», н.з. 68154КН, 1989 р.в., сірий; Солом’янський – а/м «Мерседес Бенц S500 4MATIC LIMOUSINE LANG», н.з. АА5555РК, 2011 р.в., чорний; Оболонський – а/м  «Шевроле Авео», н.з. АА3469СВ, 2006 р.в., сірий.  Вжиті заходи розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ виявили 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. У Солом’янському районі працівниками ДАІ спільно з ВКР затриманий чоловік, якого підозрюють у крадіжці мотоцикла «Ліфан».

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «МАФ» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 

 

УДАІ в м.Києві

[SvenSoftSocialShareButtons]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *