Як економити на пальному: пропозиція від SOCAR

Заощаджувати гроші, заправляючи свою автівку, можливо, якщо придбати талони на пальне SOCAR. Вони дозволяють зафіксувати ціну, що діє на момент оплати, на термін 2 місяці. Також для фізичних і юридичних осіб компанія пропонує картки на пальне, які дають багато переваг при користуванні.

Історія компанії

Створення компанії SOCAR відбулося у 1992 році, коли уряд Азербайджану об’єднав в єдину структуру державні підприємства та науково-дослідні організації, які були залучені в нафтовій галузі.

На даний момент компанія та її структурні підрозділи працюють в 15 країнах світу. Спільно з іноземними компаніями засновано 7 альянсів та 37 підприємств.

Заснування представництва SOCAR Energy Ukraine відбулося у 2008 році. Вже через 2 роки компанія вийшла на український ринок природного та зрідженого газу, а у 2018 році імпортувала перший мільярд кубометрів пального.

З 2011 року в Україні працює мережа АЗК під брендом SOCAR. Кожний комплекс можна назвати бездоганним. Це унікальні проекти, розроблені з урахуванням місця розташування, потенційної кількості клієнтів та інфраструктури.

Компанія SOCAR в Україні забезпечує роботою велику кількість співробітників, гарантуючи при цьому високий рівень заробітної плати та соціальні гарантії.

Талони на пальне

Бланки від SOCAR являють собою талони, на яких вказано вид та об’єм нафтопродукту. Ці талони на пальне мають багатоступеневий рівень захисту від підробки, тому власники можуть бути впевненими в їх надійності. Номінал становить 10, 20 або 40 літрів, які можна отримувати частинами або повністю впродовж двох місяців на будь-якій заправці SOCAR.

Паливний талон дає право отримання пального за фіксованою ціною, яка існує на момент продажу.

Після пред’явлення бланку клієнт одержує необхідну кількість пального, а також касовий чек. Це дозволяє власникам як приватних, так і державних підприємств вести контроль витрат дизеля або бензину, а також полегшує бухгалтерський облік. Придбавши паливні талони на 2 місяці, власник може суттєво заощадити, якщо вартість нафтопродуктів буде зростати.

Купити паливні талони можливо не тільки за готівку, але і за безготівковий розрахунок, не виходячи зі свого будинку або офісу. Зручний мобільний додаток SOCAR PAY дає можливість оплачувати послугу за допомогою телефону. Цей додаток підтримує всі платіжні картки, які чинні на території України.

Оцінка незалежних експертів підтверджує, що продаж талонів на пальне компанії SOCAR щорічно зростає на 5%. Більшу частину з них складають держустанови, але фізичні особи також все частіше користуються даною послугою.

Паливні картки sCard

Користуватися паливними картками мають право фізичні особи, представники малого та великого бізнесу, незалежно від форми власності. Завдяки цій програмі клієнти отримують доступ до таких переваг, як знижки, акції та інструменти управління.

Паливні картки можливо легко поповнювати за допомогою транзакції з будь-якої платіжної картки, чинної в Україні. Також власник має доступ до всієї інформації, яка зберігається на цьому електронному документі. Це дозволяє регулярно відстежувати кількість використаного пального, коригувати рух готівки, позбавлятися зайвих витрат завдяки встановленню лімітів.

Паливні картки sCard — це:

  • швидке поповнення рахунку в будь-який зручний час;
  • отримання певного виду бензину, газу або дизельного пального в необхідній кількості;
  • доступ до використання послуг мийки та шиномонтажу вищої якості.

Можна виділити цілий перелік переваг паливних карт sCard від компанії SOCAR в Україні:

  • обслуговування автомобілів проводиться виключно професійними кваліфікованими спеціалістами на сучасному інноваційному обладнанні;
  • наявність затишних зон відпочинку для клієнтів під час очікування;
  • можливість зафіксувати обмежену кількість на кожен вид пального на певний термін;
  • наявність декількох ступенів захисту паливних карт від підробок;
  • наявність індивідуального пін-коду, який дає дозвіл на користування карткою тільки її власником або уповноваженою особою;
  • миттєве блокування паливної картки після заяви клієнта про її втрату за будь-яких обставин;
  • можливість для власників підприємств отримати повний звіт про проведені транзакції по заправці автівок.

Додаткові послуги

Окрім знижок та акцій, для постійних клієнтів компанія SOCAR в Україні надає таку послугу, як «Лімітна схема». Вона дає дозвіл на підключення до особового рахунку необхідної кількості смарт-карт та встановлення фіксованого обмеження пального в розрахунку на кожен автомобіль або водія.

Така послуга користується особливою популярністю серед власників підприємств з великим автопарком через те, що не потребує поповнення кожної картки окремо. Також ця схема дозволяє постійно відстежувати рух коштів і контролювати залишок у будь-який час.

Для фізичних осіб і невеликих фірм більш зручним буде користування послугою «Електронний гаманець». Вона передбачає наявність власного «гаманця» для кожної смарт-карти, яку можливо поповнювати на конкретну суму.

Як отримати доступ до системи

Для підключення до системи компанії SOCAR слід пройти реєстрацію на сайті, отримати на e-mail договір, а також особистий логін та пароль. Після авторизації клієнт має можливість заходити в особистий кабінет, де може замовляти будь-які послуги, які надає компанія, оплачувати їх, а також отримувати всі необхідні бухгалтерські документи.