Стан проїзду та погодні умови на території Київської області на 23.02.2018

23 лютого проїзд автодорогами загального користування державного значення забезпечено. Покриття доріг: сухе, місцями мокре та засніжене. Місцями спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу. Дорожня техніка оперативно працює на автошляхах. Для забезпечення безпечного проїзду автотранспорту та попередження виникнення ожеледиці на дорогах, спецтехніка обробляла автошляхи реагентами. Зокрема,за минулу добу було використано 2264,9 тон піщано-соляної суміші та 149 тон технічної солі.

Служба автомобільних доріг у Київській області нагадує, у зв’язку із значним зниженням температури повітря (внаслідок впливу холодного арктичного повітря з півночі Європи, очікується зниження нічної мінімальної температури) по області оголошено штормове попередження. Так, 24 лютого температура повітря знизиться до 11-16°, вдень до 6-11° морозу. 25 лютого вночі 16-21°, вдень 9-14° морозу.

26-27 лютого температура вночі 17-22° морозу, місцями по області до 24° морозу; вдень 9-14°морозу.

Плануйте свої маршрути з урахування метеоумов.Просимо утриматись від поїздок на далекі відстані без особливої необхідності. Під час ускладнення погодних умов, можливі введення тимчасових обмежень в’їзду автотранспорту на територію Київської області та м Києва. Службою автомобільних доріг підготовлений перелік місць відстою транспорту, де можна перечекати негоду взимку.
У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Київської області просимо звертатись на номер гарячої лінії: (044) 200-04-70 та (044) 275-67-44 ЦІЛОДОБОВО.
У п’ятницю, 23 лютого хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця, температура вночі 8-13°, вдень 2-7 ° морозу.

Підрядні організації продовжують працювати задля безпечного та комфортного руху на автошляхах області.

Підписуйтесь на канал Київ Автомобільний у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про ключові події дня.