Щоб знищити авто необхідно 100 «лежачих поліцейських»

Автошляхи міст наразі складно уявити без засобів примусового зниження швидкості. Найпопулярнішим є «лежачий поліцейський», об’їхати який неможливо, а от долати все ж доводиться. Як же відображається на ходовій частині авто? Скільки потрібно таких подолань, щоб вони «відгукнулися» автомобілю? – взявся досліджувати ресурс bigmir)net

Вдалий симулятор – це прекрасна «пісочниця» для випробування найрізноманітніших умов. Ну і звичайно, найрізноманітніших руйнувань.

BeamNG.drive – це вкрай деталізована симуляція, що дозволяє вивчити реакції різних моделей автомобілів у різних фізичних умовах. Вона надихнула багато людей на вкрай руйнівні «подвиги». Наприклад, в симуляції можна вивчити, скільки «лежачих поліцейських» потрібно, щоб зруйнувати різні моделі автомобілів, коли ті їдуть на повній швидкості. 100 «лежачих поліцейських» не подолав ніхто. Майже дісталася до фіналу лише бетономішалка.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.