На парковку через Privat24…

У столиці слідом за Львовом запустили сервіс оплати парковки автомобілів смартфоном через Privat24. Сервіс став доступний із 10 серпня. Тепер кожен киянин зможе оплачувати парковку за допомогою мобільного банку, що безпечніше, зручніше і швидше, ніж готівкою. Кліенти ПриватБанку можуть оплатити через Privat24 парковку на майданчиках комунального підприємства «Київтранспарксервіс».

Перевагою серед аналогічних сервісів, де потрібно реєструватися і поповнювати заздалегідь особистий рахунок, є те, що з Privat24 цього робити не доведеться. Все просто – знайти в месенджері Privat24 компанію «Парковка», визначити геопозицію, вказати номер авто і вибрати термін парковки. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведена оплата, залишається отримати підтвердження оплати. Оплата триває кілька секунд…

– Наш новий сервіс не тільки зручний для розрахунків держателям платіжних карт, але і дає додаткову вигоду власникам паркувального обладнання за рахунок скорочення витрат на інкасацію готівки – зазначив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. В установі також зазначили, що на сьогоднішній день активними користувачами Privat24 є понад 600 тисяч киян, а до кінця року, за прогнозами банкірів, мобільний банк буде на смартфонах понад 800 тисяч жителів столиці.

Нагадаємо, що з 10 серпня Київ перейшов на безготівкову оплату паркування, водії можуть сплатити її через паркомат, SMS або придбавши місячний талон на паркування. Відразу після впровадження нового сервісу доходи від оплати парковки через мобільні додатки суттєво зросли.