У СТОЛИЦІ БУДЕ ВСТАНОВЛЕНО БЛИЗЬКО ТИСЯЧІ КАМЕР, ЩО ФІКСУВАТИМУТЬ ПОРУШЕННЯ ПДР (ВІДЕО)

Про це заступник начальника управління патрульної служби м. Києва Дмитро Євдокимов повідомив сьогодні, 27 серпня, під час брифінгу в МВС, присвяченому роз’ясненню нових норм закону “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху”.

За словами Дмитра Євдокимова, зараз здійснюється масштабна робота за всіма напрямками запровадження змін, внесених до законодавства. До 7 листопада 2015 року мають буди урегулюванні всі юридичні, технічні та організаційні питання діяльності патрульної поліції. Готуються зміни штатного розкладу. У Києві ведуться роботи зі встановлення камер для фіксації порушень правил дорожнього руху. Триває робота по створенню сайту, де будуть розміщенні відео та фото правопорушень на дорогах.

– До 1000 відеокамер буде встановлено на найбільш проблемних та завантажених дорогах столиці. А щоб зробити оплату штрафів за порушення правил дорожнього руху простішою, кожен патрульний автомобіль буде обладнаний терміналами та мобільними принтерами для здійснення безготівкових платежів, – повідомив заступник начальника управління патрульної служби м. Києва Дмитро Євдокимов.

Відповідні термінали для сплати штрафів уже встановлені в управлінні патрульної служби м. Києва, за адресою: м. Київ, вул. Народного Ополчення, 9.

Паралельно триватимуть курси з підвищення кваліфікації кадрів патрульної поліції. Найближчим часом поліцейські розпочнуть роз’яснювальну роботу з громадянами відносно нових законодавчих актів.

Прес-служба МВС України

[SvenSoftSocialShareButtons]

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *