Патрульну службу України очолить волонтер Георгій Зубко

Наказ про призначення Зубко підписаний Аваковим

Керівником департаменту патрульної поліції України призначений кандидат наук, доцент кафедри адміністративного права КНУ Шевченка та волонтер Георгій Зубко.

Про це повідомляє видання “Новое время”, посилаючись на свої джерела в МВС.

Як повідомляє джерело, у вівторок, 2 червня кандидатура Зубко була затверджена на колегії міністерства внутрішніх справ. Наказ підписаний міністром МВС Арсеном Аваковим.

Повідомляється, що Зубко з відзнакою закінчив у 2007 р. київську Академію внутрішніх справ України за спеціальністю юрист-правознавець. Через три роки захистив дисертацію. З 2012 р. і по нинішній час – викладач кафедри адміністративного права Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, викладає курс “Адміністративне право”.

Паралельно він з 2012 р. по січень 2015 р. обіймав посаду заступника директора департаменту ПАТ ХК “Київміськбуд”.

З весни 2014 р. Зубко є координатором благодійної організації “Коло турботи”, яка активно займається передачею гуманітарної допомоги воїнам АТО і здійснила понад 40 поїздок в зону бойових дій.

В кінці 2014 р. заснував київську суспільно-політичну школу Caps, мета якої навчання громадянського активу товариства.

До призначення головою патрульної служби Зубко був генеральним директором девелоперської компанії ТОВ “Джі-Пі Груп”, яка займається сферою нерухомості і альтернативним паливом.

rbc.ua

[SvenSoftSocialShareButtons]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *