Незвичайна прогулянка по вулиці Миколи Грінченка

“12.05.2015 близько 20:30 по вулиці Миколи Грінченка по середені дороги рухався голий чоловік у напрямку Голосійовьського району. Пішохід рухався через перехрестя не зважаючи на сигнали світлофора та рух автомобілів на перехресті.
Працівники ДАІ які на той час прїзжали поруч ніяких дій не прийняли, прийшлось провести співбесіду з працівниками і дати рекоммендації по відведенню пішохода з проїзждої частини та його затриманю.
Під час затриманя праціники ДАІ викликали наряд міліції з рай відділу.
На що виразив своє заперечення та викликав швидку допомогу з психіатричного відділення. Швидка прибула на місце виклику лише за 50 хв., працівники міліції з рай.відділу взагалі не приїхали, хоч виклик ніхто не відміняв, на запит працівників ДАІ в рай управлінні відповіли що у них мало машин “чекайте”.
Потрібно відмітити і працівників ДАІ, на моє здивування вони вели себе з пішоходом чемно, при розпитуванні пішохода не було жартів, та насмішок у його сторону, намагались одіти його у речі які у них були при собі (але пішохід відмовлявя на себе щось одягати та сідати у автомобіль.”

Джерело: Police Kyiv. Road Patrol. UA (офіційна)

906076_835233413179964_5376998172801817189_o

 

[SvenSoftSocialShareButtons]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *