Site icon AutoKyiv

У Канаді Розроблять Самий Швидкий Триколісний Автомобіль.

Канадська компанія Daymak збирається випустити нову модель під назвою Spiritus, яка повинна стати найшвидшим триколісним автомобілем в світі.
Як повідомляє Driving, машину обладнають електричною силовою установкою. Розгін до сотні займе у новинки всього 1,8 секунди.

Автомобіль буде пропонуватися у двох модифікаціях – Deluxe та Ultimate. Базова версія електрокара зможе проїжджати на одному заряді 290 кілометрів.
Запас ходу топової версії складе 480 кілометрів. Ціни на новинку, як зазначив виробник, складуть $ 20 000 і $ 149. 000 відповідно.

Судячи із зображень, Spiritus отримає футуристичний дизайн. Корпус повнопривідного автомобіля виконають з вуглецевого волокна.
За даними New Atlas, новинку також укомплектують автономною системою управління, проте подробиці про цю технологію не розкривають.
Новинку обладнали сонячними батареями і чотирма подушками безпеки.

Виробництво двомісної машини стартує в 2023 році. На даний момент канадці вже пропонують оформити попереднє замовлення на свою машину, внісши всього $ 100.

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

***

Автоцивілка онлайн

Exit mobile version