Site icon AutoKyiv

18 лютого 2021 року Верховна Рада України буде приймати закон про доступне розмитнення.

В інформаційному полі активно розганяється новина про те, що вже в цей четвер у Верховній Раді України буде слухатись законопроект Ковальчука 4643, відповідно до якого розмитнення буде складати до 1000€.

При цьому журналісти посилаються на брифінг, що відбувся в понеділок після засідання фракції «Слуга Народу» та виступи голови комітету податкової та митної політики Гетманцева та його заступника Ковальчука.

Саме Гетманцев та Ковальчук запустили в інформаційний простір вищезгадану новину.

Разом з цим, поза увагою журналістів залишився виступ голови фракції «За майбутнє» Тараса Батенка на Погодувальній раді, що відбулась в понеділок, під час якого він звернувся до голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова із вимогою внести на порядок денний на четвер законопроект Мар’яна Заблоцького 3704.

Згідно Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» Разумков зобов’язаний внести на порядок денний на четверо 3704!
Інформація про це з’явиться на сайті Верховної Ради України (в електронному порядку денному) в середу.

Це означає, що в цей четвер 18.02.21 на сесії Верховної Ради України буде слухатись два законопроекти:
⁃ Ковальчука 4643
⁃ Заблоцького 3704

Який законопроект в результаті набере не менше 226 голосів та буде прийнятий в першому читанні залежить від настроїв та волі депутатів.

В цей четвер 18.02.21 під стінами Верховної Ради України активісти Авто Євро Сили влаштовують масштабну акцію в підтримку комплексного закону про доступне розмитнення для всіх громадян 3704, який буде діяти на постійній основі.

Кандидат юридичних наук
Адвокат Казачук Іван

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

***

Автоцивілка онлайн

Exit mobile version