Site icon AutoKyiv

Підсумки року. Яким став 2020 для ДЖАК УКРАЇНА?

Всупереч непростому фінансовому року, для компанії ДЖАК УКРАЇНА 2020 виявився насиченим і продуктивним. Плани на 2021 – презентації нових моделей і розвиток дилерської мережі.

 

ДЖАК УКРАЇНА — офіційний дистриб’ютор автомобілів JAC з 2012 року. За цей час компанія активно розвивалася і розширювала дилерську мережу. На сьогодні бренд представлений у всіх регіонах України, що дозволяє надавати повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування на високому рівні з дотриманням усіх стандартів виробника.

Минулий рік виявився досить результативним для ДЖАК УКРАЇНА. У 2020 році компанія презентувала нову флагманську модель кросовера JAC S4 і відкрила дилерські центри у Кривому Розі та Вінниці.

Відзначено і значне зростання продажів у порівнянні зі статистикою 2019 року. Позитивна динаміка помітна у всьому модельному ряду компанії. Однак найбільше зріс попит на легку комерційну техніку, що дозволило бренду увійти в топ-5 з продажу автомобілів цієї категорії в Україні.

Статистика 2019 року:

Pass car (в т.ч Pick Up) + LCV = продано 271 одиницю

Truck (легка комерційна техніка) = продано 17 одиниць

 

Статистика 2020 року:

Pass car (в т.ч Pick Up)  + LCV = продано 315 одиниць

Truck (легка комерційна техніка) = продано 40 одиниць

 

“Ми прогнозуємо, що 2021 рік не буде сильно відрізнятися по місткості ринку. Ймовірно, він залишиться на рівні 2020 – близько 87 000-90 000 одиниць. Однак, я впевнений, це не завадить нам збільшити нашу частку мінімум на 30%. Також дуже сподіваюся, що у наступному році нас чекає пом’якшення соціальних обмежень і ми проведемо повноцінну презентацію оновленого бренду JAC на українському ринку“, – відзначає виконавчий директор ДЖАК УКРАЇНА Бєлашов Олексій.

 

У планах компанії на 2021 рік є реалізація мінімум двох моделей: новий ліфтбек JAC J7 (перша пілотна партія буде представлена ​​вже у першому півріччі 2021 року) та новий кросовер JAC S8 (IV квартал 2021). Окремо планується збільшення частки JAC з легкової та комерційної техніки.

Exit mobile version