Site icon AutoKyiv

Флагман JAC N-56

Сучасний малотонажний JAC N56 – найлегша вантажівка представлена в українському модельному ряду компанії. Автомобіль призначений для виконання широкого спектра перевезень як в умовах міста, так і за його межами.

JAC N56 розроблений і створений компанією JAC Motors з урахуванням 50-річного досвіду виробництва та експлуатації вантажних автомобілів. У процесі кропіткої роботи проєктування, розробки та виробництва вантажівок були залучені як свої, так і міжнародні фахівці, враховані останні досягнення в автомобілебудуванні та використані новітні технології.

Невибагливість, надійність, простота та доступність в обслуговуванні JAC N56 пройшов ряд тестів у суворих умовах країн Африки та Сибіру, ​​у ході яких зарекомендував себе з найкращого боку. Вантажівки піддавалася трьом рівням перевірки надійності в умовах високих температур, сильних холодів і високої вологості. В результаті даних випробувань автомобілі сумарно пройшли понад 1 000 000 км пробігу.

Серце N56 – двигун JAC HFC4DE1-1D (Євро-5) обсягом 2,8 л і потужністю 156 к.с., відрізняється високою продуктивність при невеликій вазі, а також винятковою надійністю, низькою вартістю обслуговування та економічністю запчастин. Завдяки використанню обладнання Bosch витрата палива до 27% менша ніж у конкурентів. Шляхом оптимізації температури охолодження і збільшення продуктивності системи EGR знижується вміст оксидів азоту NOx у відпрацьованих газах, без шкоди для паливної економічності. Двигун характеризується як надійний, довговічний і безшумний.

Також у JAC N56 встановлена додаткова система обігріву двигуна. Підключившись до будь-якої електричної мережі, система всього за пару хвилин прогріває охолоджуючу рідину до номінальної температури. Це допомагає запустити двигун в будь-який мороз.

Допоміжні моторні гальма авто значно зменшують час гальмування, внаслідок чого продовжується термін служби основної гальмівної системи. Передні дискові вентильовані гальма з осушувачем і вологовіддільником роблять автомобіль більш надійним і безпечним.

Дракон-концепція дизайну
Простий та яскравий дизайн удосконалювався роками. Агресивні риси передньої частини вантажного автомобіля концепції Дракон втілюють мужність, впевненість та безпеку – це відмінна риса автомобілів JAC N-cерії. Аеродинамічна форма спойлера зменшує опір повітря, що сприяє додатковій економії пального.

JAC N56 для бізнесу
Вантажівка має відмінну маневреність, завдяки новій системі ABS, як на міських вулицях, так і по заміському бездоріжжю, а також економічну витрату пального. Місткість JAC N56, при невеликих габаритах, дозволяє вантажівці задовольняти всі потреби малого і середнього бізнесу. Максимально допустима маса – 5600 кг, вантажність шасі – 3445 кг.

JAC N56 відрізняється економічним споживанням палива – у середньому 10,5 л на 100 км. Це стало можливим завдяки використанню передових технологій у виробництві дизельних двигунів для вантажівки. Не менш важливі вигідна вартість запчастин та швидкий ремонт, шляхом простої заміни вузлів.

 

Застосування модульної конструкції шасі нового покоління значно підвищує ефективність завантаження, а комфорт кузова полегшить час проведений у дорозі. Надійність та економічність JAC N56 – справжній захист для бізнесу.

ДЖАК УКРАЇНА – офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду JAC в Україні. Дилерська мережа компанії представлена в усіх регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на високому рівні з дотриманням всіх стандартів виробника, повністю відповідаючи очікуванням клієнтів.

Exit mobile version