Site icon AutoKyiv

«Дорога добра» від WOG – на фінішній прямій: драйвовий відео-челендж у TikTok та Instagram

Щорічний благодійний проект «Дорога добра», який стартував 15 липня, наближається до свого фіналу. Клієнти мережі WOG з усіх регіонів придбали безліч фіолетових благодійних горняток, щоб допомогти закупити сучасне медичне обладнання для дитячої операційної Інституту серця М.Амосова сукупною вартістю 3 млн 386 тис. грн. Щоб спонукати людей більш активно долучатися до акції, відомі українські зірки та популярні блогери запустили драйвовий відео-челендж у TikTok  та Instagram.

Стартувала активність у соціальних мережах із запального відео Маші Єфросиніної, яка є партнером акції. Коротке відео та максимум дій з головним героєм в руках – багаторазовим бамбуковим горнятком «Дорога добра», завдяки якому ціль акції стає ще ближчою. Челендж у TikTok підхопили Катя Осадча, Ольга Цибульська, Нікіта Добринін. До них приєдналися Instagram-блогери Аревік Арзуманова, Андрій Шатирко, Вероніка Синиця та Яна Осипова.

Так, замислившись над щоденним ритуалом ранкової кави, вони змінюють образи та не тільки підтримують благодійний проект з порятунку дитячих життів, але й піклуються про навколишнє середовище, використовуючи багаторазові еко-вироби замість паперових горняток. Таким чином, вони привертають увагу одразу до двох ідей – участі у благодійному зборі коштів для допомоги дітям з вадами серця, а також до свідомого користування природними ресурсами.

«Успішність бізнесу вимірюється не тільки прибутком, а й користю для суспільства. Тому соціально значимі проекти давно стали невід’ємною частиною нашої компанії. Ми зробили благодійність системою, і щороку купуємо дороге медичне обладнання для лікарень. Разом з тим, і екологічна відповідальність є частиною корпоративної культури WOG. Тому ми вирішили у фіналі акції об’єднати ці напрямки та випустили екологічні багаторазові бамбукові горнятка «Дорога добра», частина коштів від продажу яких йде на благодійність. А щоб заохотити людей приєднатися до фінішного ривка, запустили з відомими українськими зірками та популярними блогерами драйвовий челендж в TikTok та Instagram, головним героєм якого стало наше бамбукове горнятко», – зазначає Олена Осипчук, директор з комунікацій WOG.

Фіолетові бамбукові еко-горнятка випущені обмеженим тиражом спеціально до фіналу акції. Це багаторазовий посуд з кришечкою із харчового пластику, що не тільки підтримує собою світову ідею побутової еко-відповідальності, але й допомагає врятувати дітей з вадами серця. Ціна благодійного бамбукового горнятка – 149 грн, з яких 30 грн буде передано на благодійність, а решта – вартість його виготовлення.

Нагадаємо, цьогорічний проект «Дорога добра» стартував 15 липня – саме тоді у мережі АЗК WOG з’явилися благодійні фіолетові горнятка з єдинорогами. Мета акції – зібрати майже 3,4 млн грн на купівлю високоточної та ультрасучасної медичної техніки для маленьких пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова. Партнери проекту — Маша Єфросиніна, БФ «Твоя опора» та Dobro.ua.

На вказану суму будуть придбані апарат для анестезії Leon Plus (вир-во Lowenstein, Німеччина), монітор стану пацієнта CSM-1901 Pro (вир-во Nihon Kohden, Японія) та приліжковий монітор пацієнта CSM-1502 Pro (вир-во Nihon Kohden, Японія). Це обладнання значно поліпшить перебіг операцій та прискорить відновлювальний період для маленьких пацієнтів.

Взяти участь у акції може кожен: необхідно лише придбати кавовий напій у благодійному горнятку з символікою акції на будь-якому АЗК мережі WOG та WOG CAFE. Напій у благодійному горнятку на 3 гривні дорожчий, ніж у звичайному. Крім того, можна зробити благодійний внесок онлайн на сайтах Dobro.ua та БФ «Твоя опора», або відправити СМС на номер 88 001 (вартість СМС – 20 грн.). Акція триватиме, доки не будуть розкуплені всі горнятка та накопичена необхідна для придбання обладнання сума.

Зазначимо, що в Інституті серця Амосова щороку обстежують 10-12 тисяч маленьких пацієнтів з усіх куточків України. За результатами обстежень, 700-750 малюків оперують. Основною проблемою інституту є висока частка зношеності обладнання, а через критичне недофінансування придбати дорогу техніку заклад самотужки не в змозі.

«Сьогодні нас вражає сумна статистика: більше 50% немовлят, які мають складну форму вродженої вади серця, помирають. Навіть від простих форм серцевих вад гине понад 40% дітей. При цьому, 30% малюків виписуються із пологового будинку навіть без підозри на страшний діагноз. Половина із них – гине. Очевидно, що діти не можуть чекати на професійну швидку допомогу роками – їх потрібно рятувати вже зараз. Тому ми безмежно вдячні кожному нашому клієнту за те, що купуючи напої на WOG, вони обирають фіолетові горнятка, наближаючи момент облаштування дитячої операційної в Інституті Амосова – це саме те місце, де дітки з вродженими вадами серця мають шанс на порятунок», – підсумовує Олена Осипчук.

 

Exit mobile version