Site icon AutoKyiv

Акція 02 вересня 2020 року “Про доступне розмитнення”

А що таке доступне розмитнення?

Доступне позмитнення – це коли кожний громадянин України по доступним цінам, орієнтовано 30% від вартості ціни, зможе розмитнити автомобіль!
Коли буде доступне розмитнення, не буде такого, що за автомобіль вартістю 2000€ потрібно заплатити 6000€ митних платежів! Такі речі підуть в небуття!

Доступне розмитнення – це можливість розмитнити вантажний автомобіль для свого бізнесу не тільки такий, що відповідає вимогам Євро5. Підприємці нарешті оновлять свій автопарк! Це ковток повітря для економісти України!

Доступне розмитнення – доступне авто для кожного, та особливо для тих, хто потребує особливої уваги та піклування. Пільги для осіб з інвалідністю, учасників бойових дій, багатодітних сімей сприятимуть тому, щоб ці особи мали автомобіль та відчували себе комфортно.

Доступне розмитнення – це врешті решт вирішення питання автомобілів єврореєстраціі та наповнення Державного бюджет України від їх розмитнення. Зараз на території України знаходиться більше 750 тис. автомобілів на європейській реєстрації. Розмитнення такої великої кількості авто наповнить Держбюджет, щонайменше на 17 млрд. грн..

Законами про доступне розмитнення займалось дуже багато народних депутатів України. Всі їх законопроекти були об’єднанні в законопроекти 3704-3706, авторами якого стали більшість нардепів комітету фінансів, податкової та митної політики.

Але автоолігархи та їх лобісти перешкоджають прийняттю законів 3704-3706, затягуючи час, подаючи альтернативні законопроекти і т.і.

В нас є шанс відстояти наше право на доступне розмитнення! Відстояти гарні та справедливі правила, що будуть діяти не лише для автомобілів на єврореєстрації, а абсолютно для всіх! Ми за доступне розмитнення для кожного українця!

Приєднуйся до нас 02 вересня 2020 року в безстроковій акції під Верховною Радою України!
Разом сила!

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

***

Автоцивілка онлайн

Exit mobile version