Site icon AutoKyiv

Шахраї активно взялись за поліси страхування

З початку карантину в країні різко зріс попит на електронні поліси страхування, що спровокувало сплеск продажів підроблених документів. На сьогоднішній день їх кількість досягла за різними даними приблизно 10% від усіх електронних полісів.

Шахраї пропонують електронні поліси страхування дешевше офіціалів і через посередників заповнюють за водія документи, які передаються в МТСБУ. В поліс вносяться дані на інший транспортний засіб зі зниженим коефіцієнтом вартості поліса. (Можуть оформити на мотицикл який зареєстрованний в селі, та щей на пенсіонера).

В результаті покупець полісу отримує офіційно зареєстровану в МТСБУ копію поліса на неіснуючу машину, але з заповненими за допомогою фоторедактора вірними даними.

Страхові виявляють по кілька десятків випадків в день, але в реальності кількість фальшивок в рази більше, оскільки обман розкривається тільки при настанні страхового випадку. У разі аварії з таким полісом лагодити машину і компенсувати збиток постраждалої сторони доведеться з власної кишені.

👉 Рекомендуємо вибирати тільки перевірені сервіси! наприклад polis.autokiev.info

👉 Завжди перевіряйте поліс на офіційному сайті МТСБУ https://policy-web.mtsbu.ua/

 

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.
Exit mobile version