Site icon AutoKyiv

Як отримати судову повістку, не виходячи із дому: 5 кроків

Graphic design of computer monitor with letters coming out of it

За новими правилами надання послуг поштового зв’язку є ризики не отримати повістку в суд і в результаті не з’явитися на засідання: 6ААС.

З огляду на нові правила, щодо послуг поштового зв’язку є ризики не отримати судову повістку і, як наслідок, не знати про призначення судового засідання. Про це йдеться у повідомленні Шостого апеляційного адміністративного суду.

Як відомо, 10 січня 2020 року набули чинності зміни до Правил надання послуг поштового зв’язку, що затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 5 березня 2009 року № 270. Ними передбачено, що:

«Тобто з огляду на такі правила є ризики взагалі не отримати судову повістку і, як наслідок, не знати про призначення судового засідання. Проте вважатиметься, що учасник справи повідомлений належним чином – і судове засідання відбудеться за вашої відсутності», — зазначають у Шостому ААС.

Тому у суді оприлюднили відеоурок, як уникнути подібного ризику.

Джерело: Sud.ua

Підписуйтесь на канал "Київ Автомобільний" у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.
Exit mobile version