Site icon AutoKyiv

NISSAN покращив LEAF

Чи не головним параметром при розробці електромобілів є запас ходу. Поліпшити цей показник можна різними способами, починаючи c застосування будь-яких інноваційних матеріалів при створенні батареї і закінчуючи установкою інерційних систем, які заповнюють запас енергії. Однак можна піти простим шляхом і встановити в автомобіль більш ємний акумулятор.
Саме так і вчинила компанія Nissan зі своїм автомобілем Leaf, показавши на виставці CES чергове оновлення свого електричного хетчбека. До речі, крім батареї, ємність якої збільшилася на 22 кВт • ч, автомобілю додали потужності. Тепер Leaf оснащується мотором, який розвиває 217 кінських сил, а з новою батареєю автомобіль здатний проїхати до 385 кілометрів на одній зарядці, що на цілу сотню більше в порівнянні з минулим Leaf.

У стандартне оснащення новинки увійшла система напівавтоматичного управління ProPilot, що працює на основі лазерного сканера і системи кругового огляду. Крім того, електрокар отримав функцію e-Pedal, завдяки якій здійснювати прискорення, уповільнення і повну зупинку можна оперуючи тільки педаллю акселератора.

Exit mobile version