Site icon AutoKyiv

5 хлопчаків закидали автівки камінням

Днями у Білоцерківське відділення поліції почали надходити заяви від водіїв – на відрізку траси Київ-Одеса їхні автомобілі під час руху були пошкоджені камінням. Під час одного з таких випадків камінь, потрапив у лобове скло, пролетів через салон автомобіля і вилетів через заднє скло. У цей момент в автомобілі перебувало подружжя і їх двоє малолітніх дітей.

Водії поскаржилися не лише на пошкодження автомобілів, але і на те, що такі вчинки можуть коштувати життя, так як вони відволікають водія під час руху.

Білоцерківські поліцейські зловили на гарячому хуліганів. Ними виявилися п’ятеро хлопців у віці від 13 до 16 років, усі мешканці села Шкарівка Білоцерківського району.

Як пізніше з’ясувалося, після останнього дзвоника дітей потягнуло на пригоди, тому вони вирішили пограти, кидаючи каміння в автомобілі, які проїжджали по трасі.

Слідчими відділу Білоцерківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Наразі з’ясовується кількість постраждалих від зухвалого вчинку хуліганів.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version