Site icon AutoKyiv

На Троєщині планують реконструювати дві розв’язки

Затверджено робочі проекти реконструкції двох транспортних розв’язок у Деснянському районі Києва: вул. Каштанова-вул. Оноре де Бальзака (з пристроєм двостороннього дорожнього руху на вул. Оноре де Бальзака) і вул. Генерала Ватутіна-вул. Оноре де Бальзака (з організацією додаткових з’їздів на вул. Генерала Ватутіна).

Про це стало відомо з розпоряджень КМДА № 817 від 15.05.18 та № 839 від 21.05.18, – передає КиевВласть.

У проектах враховані експертний звіт ДП «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи».

Для підвищення пропускної здатності і можливості розподілу транспортних потоків, робочим проектом передбачено облаштування двостороннього руху в напрямку вул. Каштанова і продовження вул. Бальзака, а також проїзду з боку кільцевої транспортної розв’язки від вул. Каштанової.

Для безпечного проходу пішоходів облаштовуються регульовані і нерегульовані наземні пішохідні переходи. Передбачена реконструкція світлофорного об’єкту з встановленням нових енергоефективних світлодіодів і облаштування трьох наземних пішохідних переходів. Електротехнічні рішення передбачають оновлення зовнішнього освітлення транспортної розв’язки за допомогою енергозберігаючих світлодіодних світильників.

У результаті цих перетворень перспективна інтенсивність руху на підходах до транспортної розв’язки на вул. Бальзака зросте до 19 200 авто на добу, а на вул. Каштановій – до 11 500 авто на добу.

Кошторисна вартість реконструкції перевищує 25 млн гривень. Часу на проведення всіх робіт буде потрібно – всього лише 9 місяців.

Другим робочим проектом передбачено облаштування додаткового з’їзду на просп. Генерала Ватутіна шириною 5,5 м з розширенням і зміцненням існуючого насипу південної частини підйому, смуги розгону в кінці з’їзду в напрямку Керченської площі, яка закінчується в місці заїзду на вул. Петра Вершигори, підпірних стін.

Крім цього, реконструюють тротуари, світлофорні об’єкти (з установкою нового світлофора), зовнішнє освітлення, мережі зливової каналізації, контактну мережу тролейбуса. Встановлять технічні засоби регулювання дорожнього руху. Відремонтують тунельний і підземний пішохідні переходи.

Ці роботи дозволять забезпечити двосторонній транспортний рух через шляхопровід на просп. Генерала Ватутіна з подальшим з’їздом на просп. Генерала Ватутіна та можливістю руху транспорту в напрямку бульвару Перова.

На виконання реконструкції планують витратити трохи більше 13 млн гривень, а всі роботи завершити за три місяці.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version